Als organisator van vegan food tours willen wij mensen een onvergetelijk en smaakvol dagje uit bezorgen. Dat doen we niet zomaar. Alle gidsen en medewerkers van Vegan Food Tour Utrecht hebben een grote liefde voor lekker eten, alle dieren en de planeet. Vanuit die passie hopen wij deelnemers aan de tour te inspireren om vaker dier- en planeetvriendelijke keuzes te maken.

Onze missie

Met de tours van Vegan Food Tour Utrecht willen wij mensen op een positieve manier kennis laten maken met veganisme en daarmee bijdragen aan het versnellen van de transitie naar een duurzaam en diervriendelijk voedselsysteem.

Onze visie

De tours van Vegan Food Tour Utrecht zijn de leukste duurzame en snelst groeiende groepsactiviteit van Nederland en hebben honderden deelnemers geïnspireerd om te kiezen voor een diervriendelijk dieet.

Alles is mogelijk

Denk je na het lezen van deze pagina: “ik weet wel een stichting of organisatie met mensen die zo’n tour kunnen gebruiken”? Te gek! We staan altijd open voor ideeën en tips. Dus klim in je digitale pen en neem contact met ons op via het contactformulier. Bellen mag natuurlijk ook! Dat kan naar gids Patrick op nummer 0644217999.

Zo doen we dat

Wil je helpen om nog meer mensen te bereiken met onze bijzondere tours en inspirerende verhaal? Dat kan! Particulieren en bedrijven kunnen helpen door een bedrag te doneren of een complete maatschappelijke tour te sponsoren. Heb je een ander idee over hoe je onze maatschappelijke tours nóg leuker kan maken? We horen graag van je. Mail of bel!