Maak kennis met de gidsen van Vegan Food Tour Utrecht. Vol passie en met veel enthousiasme vertellen zij over veganisme, lekker eten, inspirerende ondernemers en hun liefde voor Utrecht. Dankzij hun aanstekelijke enthousiasme ga je naar huis met een hoofd vol inspiratie en een buik vol lekker eten.

Patrick

Kijk hem eens shinen, de voormalig kapsalonkoning van de Lage Landen. Hij organiseerde feesten waar ‘schnitzels als deurmatten’ rondgingen. Gelukkig maakt hij nu andere keuzes. Met een grote glimlach, een flinke dosis humor en veel enthousiasme vertelt hij wie hij was: een voormalig vleeseter die nóóit veganist kon worden. En wie hij nu is; hét voorbeeld dat iedereen kan veranderen. Dat veganisme geen beperking is, maar een verrijking. Nu eet én aait hij met liefde en smaak. Zijn levensverhaal vertelt hij tijdens een tour áán jou en ín Uuuuuuuuuuuu!
Gids Vegan Food Tour Utrecht Daisy

Daisy

De culinaire carrière van deze duurzame duizendpoot begon toen zij gekroond werd tot Kliekjeskoningin. Twee restjeskookboeken later, richt zij met haar partner in crime én in de liefde, de Vegan Food Tours op. Het is voor Daisy de perfecte manier om haar aanstekelijke enthousiasme voor lekker en diervriendelijk eten te delen met iedereen die maar luisteren wil. Verklapt ze op deze foto nou per ongeluk één van de hapjes die je tijdens de tour Utrecht krijgt? Boek een ticket en ontdek het zelf!
Gids Vegan Food Tour Utrecht Luc

Luc

Luc is één en al smile. Na een tour met deze topper ga je met minstens zo’n grote glimlach naar huis. Als gids deelt hij zijn ongeremde passie voor veganisme en lekker eten met iedereen die maar luisteren wil. Al die kennis komt hem niet zomaar aanwaaien. Luc is oprichter van wel drie vegan studentenverenigingen. Wow! Over ongeremde passie gesproken. Als Luc zijn hardloopschoenen aan heeft, is hij niet te stoppen. 50 kilometer hardlopen? Dat is een vegan eitje voor deze topsporter. En dat allemaal op 100% plant power!
Gids Vegan Food Tour Utrecht Tessa

Tessa

Deze rasechte Utrechter is dol op taart, cake en gebak. Om te eten én om zelf te bakken. Haar vegan citroenmaanzaakcake is bijna zo lekker als die van bakkerij Kluts. Verder houdt ze van dansen, hardlopen en fitnessen. Tessa laat graag zien dat veganisten óók zware dingen kunnen tillen. Als fondsenwerver voor ProVeg kent zij als geen ander de voordelen van plantaardig eten. Met haar stralende glimlach neemt ze jou mee door vegan Utrecht en geniet ze enorm van de mix van enthousiasme en verbazing als mensen proeven hoe lekker plantaardig eten kan zijn.
Gids vegan food tour Utrecht

Pippa

Deze duurzame denker zet zich met hart en ziel in voor een groene toekomst. Logisch dat ze Global Sustainability Science studeert. Naast haar academische bezigheden is Pippa een graag geziene gast op het sportveld. Voetbal en spikeball zijn haar favoriet! Als ze niet bezig is met haar studie of sport, vind je Pippa waarschijnlijk in de keuken. Van hazelnootschuimtaart tot fruitslof en onweerstaanbare chocolate chip cookies – geen baksel is haar te gek! Haar enthousiasme voor plantaardig eten is aanstekelijk. Met een stralende glimlach leidt ze je met groot plezier door het smaakvolle landschap van vegan Utrecht.

Sanne

Maak kennis met Sanne, gids van het eerste uur. Haar visie voor de aarde is helder: iedereen 100% plantaardig! Als gids draagt zij haar steentje bij aan de transitie. Sanne is gepassioneerd over gezondheid, sport, natuur, avontuur en duurzaamheid. Ze houdt van koken, is altijd op zoek naar vegan hotspots en inspireert anderen over het volgen van een duurzame leefstijl. Hoe kan dat beter dan met een vegan food tour? Sanne geniet enorm van alle “mmmm”‘s en “oehhhh”‘s en proost aan het einde van de tour met een grote glimlach mee!

Ellis

Haar passie voor smaak en goed eten heeft ze niet van een vreemde: Ellis’ vader is kok. Als afgestudeerd food innovator houdt ze zich bezig met de impact van eten. Thuis experimenteert ze erop los. Kombucha, bier, kimchi; je vindt het in de keuken van Ellis. Tijdens haar tours vertelt ze met groot plezier over innovatieve ondernemers die net zo van lekker eten houden als zijzelf. Een topcombinatie! Laat je niet van de wijs brengen door haar lieve lach. Deze dame heeft spierballen! Als ze niet aan een klimmuur hangt, staat ze met haar bokshandschoenen tegenover een stootkussen.