Op zoek naar een leuk teamuitje in Utrecht? Gevonden! Met Vegan Food Tour Utrecht verras je jouw collega’s met een actief en inspirerend dagje uit boordevol lekker eten, sterke verhalen en mooie bezienswaardigheden. Heb je speciale wensen? Organiseer je een teamuitje voor een grote groep? Of wil je extra aandacht voor een bepaald thema? In overleg is veel mogelijk!

Teamuitje in Utrecht

Onze teamuitjes in Utrecht zijn de perfecte mix van culinair genieten, actief bezig zijn, inspiratie opdoen en natuurlijk een flinke dosis plezier en gezelligheid. Tijdens onze teamuitjes in Utrecht is er één ingrediënt dat nooit ontbreekt: ondernemerschap. Je gids deelt de inspirerende verhalen van de ondernemers die je tijdens de tour bezoekt. Wat zijn hun ambities? Waarom kiezen ze voor een plantaardig menu? Van pure liefde voor dieren tot frustratie over het nachtelijk aanbod; ze hebben allemaal hun eigen, bijzondere verhaal. 

Teamuitje voor grote groepen

Kleine ondernemer of grote baas? Wij organiseren uitjes voor bedrijven en teams van elk formaat. Een teamuitje boek je al vanaf 8 personen. Kom je met een grote groep? Geen probleem. Voor teamuitjes met 25 collega’s of meer delen we het gezelschap op in 2 of meer groepen. Elk gezelschap krijgt een eigen gids mee. De groepen starten en eindigen op dezelfde locatie. Wel zo gezellig. In overleg verzorgen we een gezamenlijke borrel voor aanvang of na afloop van het teamuitje bij één van onze partners. 

Tour op maaT

Bij Vegan Food Tour Utrecht organiseren we teamuitjes op maat die aansluiten bij jouw organisatie. De tours zijn op elke dag van de week te boeken en kunnen op aangepaste tijden en locaties starten en eindigen. Wil je tijdens de tour extra aandacht voor een bepaald thema? Een leuke quiz organiseren? Zijn er speciale dieetwensen? In overleg organiseren we een afsluitende borrel bij één van onze partners. Wat je wensen ook zijn, we denken graag met je mee. Vul onderstaand formulier in voor meer informatie en inspiratie en begin met het plannen van een geweldig teamuitje in Utrecht.

Duurzaam verwenpakket

Maak je teamuitje compleet en trakteer jouw collega’s op een duurzaam verwenpakket van Hollandse makers. Na afloop van de tour ontvangen alle deelnemers een zorgvuldig samengesteld pakket met bijzondere en lekkere vegan producten. Van frisse mintjes en originele chocolade tot een gerecycled fotolijstje en te gekke kortingsacties. Al deze producten hebben één ding gemeen: er zit altijd een goed verhaal achter. Zo genieten jij en je collega’s ook na de tour nog van een onvergetelijke dag.

Een aanrader!

“We boekten de vegan food tour als een personeelsuitje en dat bleek een schot in de roos. Heerlijke middag gehad, niet alleen vanwege de verrassend lekkere hapjes maar ook door de vrolijke begeleiding van Daisy en Patrick. Alles verliep gesmeerd! Ook vooraf bleken ze heel flexibel toen we het uitje moesten verplaatsen vanwege coronaperikelen. Een aanrader!” – Better Places

Bijkletsen met collega’s

“We hebben heerlijk gegeten, lekker gewandeld, bijgekletst met collega’s en veel weetjes over Utrecht gehoord. Patrick is bevlogen over zijn veganistische levensstijl, maar niet betuttelend. Fijn persoon om mee op te lopen! Veel van de adresjes die we bezocht hebben ga ik vaker bezoeken. Het was allemaal zo lekker!” – Samaya

Enthousiaste gastheer

“Ik was een beetje sceptisch toen ik hoorde dat we een vegan tour gingen doen, maar ben positief verrast. Allereerst door de leuke locaties, vervolgens het lekkere eten, maar dit alles was vooral zo leuk door de zeer enthousiaste en gepassioneerde gastheer! Ik hing aan zijn lippen :-)” – Centraal Boekhuis