Catering Tip van de Vegan Food Tour: Kiem uit Utrecht

Een tafel vol broodjes

Verras collega’s of gasten met duurzame, plantaardige catering die écht lekker is

Ben je op zoek naar verrassende catering waarmee je ook niet-vegans compleet omver blaast? Dan is Kiem Catering dé aanrader van de Vegan Food Tour! Deze 100% plantaardige en biologische cateraar, ontstaan vanuit het Utrechtse restaurant Gys (partner van de Vegan Food Tour), combineert duurzaamheid met smaakvolle gerechten die je collega’s of gasten gegarandeerd zullen waarderen.

100% plantaardig en vooral héél lekker

Bij Kiem draait alles om hoe lekker, kleurrijk en leuk plantaardig eten is. Of je nu een lunch, borrel, barbecue of volledig diner organiseert, het team van Kiem zorgt ervoor dat elk gerecht met zorg is samengesteld. Alles wordt in Kiem’s eigen keuken bereid, van bouillons tot hun focaccia en plantaardige parmezaan. Hierdoor krijg je niet alleen smaakvol, maar ook voedzaam eten dat gemaakt is met de beste kwaliteit biologische ingrediënten.

Niet alleen lekker, maar ook goed voor onze planeet

Wat Kiem echt bijzonder maakt, is hun focus op duurzaamheid. Alle catering is niet alleen biologisch en plantaardig, maar ook seizoensgebonden en lokaal geproduceerd. Afval wordt zoveel mogelijk voorkomen, en waar het toch ontstaat, wordt het slim hergebruikt. Zo werkt Kiem samen met reststromenverwerker de Clique, die oesterzwammen kweekt op hun koffiedik en handzeep maakt van sinaasappelschillen. Zelfs hun keuken is circulair, want deze is overgenomen van een collega in de branche. 

Voor iedereen wat wils

Kiem houdt rekening met iedereen. Of er nu allergieën of dieetwensen zijn, het keukenteam zorgt ervoor dat alle gasten zich welkom voelen. Elk gerecht wordt aantrekkelijk gepresenteerd en voorzien van korte uitleg op bordjes, zodat je gasten precies weten wat ze eten. Daarnaast deelt Kiem graag het verhaal achter hun gerechten, zodat je catering niet alleen lekker is, maar ook een inspirerende en bij-blijvende ervaring wordt.

Waarom Kiem Catering volgens ons een aanrader is

Het team van de Vegan Food Tour was altijd al fan van Gys, dus toen we hoorden dat Gys ging uitbreiden met een catering waren we meteen enthousiast. De connectie met Gys, een van onze tourpartners, zegt al veel: ze delen dezelfde passie voor duurzaamheid en smaak. Maar wat Kiem uniek maakt, is hoe origineel en kleurrijk alles is en hoe zij plantaardig eten toegankelijk en verrassend maken voor iedereen – ook voor mensen die normaal gesproken niet vegan eten. Een beetje wat wij ook doen met onze tours 😉

Wil je jouw collega’s, gasten of personeel trakteren op iets bijzonders? Met Kiem Catering zit je goed. Lees meer over hun service en menu op kiemcatering.nl


Sanne van ’t Net

Wordt enthousiast van alles wat met (plant)aardig leven te maken heeft. Of ze nu een nieuwe vegan hotspot ontdekt, aan het werk is of in haar eigen keuken experimenteert met plantaardige gerechten, ze doet het met enthousiasme!

bekijk ook onze socials

terug naar

Verras collega’s of gasten met duurzame, plantaardige catering die écht lekker is

Ben je op zoek naar verrassende catering waarmee je ook niet-vegans compleet omver blaast? Dan is Kiem Catering dé aanrader van de Vegan Food Tour! Deze 100% plantaardige en biologische cateraar, ontstaan vanuit het Utrechtse restaurant Gys (partner van de Vegan Food Tour), combineert duurzaamheid met smaakvolle gerechten die je collega’s of gasten gegarandeerd zullen waarderen.

100% plantaardig en vooral héél lekker

Bij Kiem draait alles om hoe lekker, kleurrijk en leuk plantaardig eten is. Of je nu een lunch, borrel, barbecue of volledig diner organiseert, het team van Kiem zorgt ervoor dat elk gerecht met zorg is samengesteld. Alles wordt in Kiem’s eigen keuken bereid, van bouillons tot hun focaccia en plantaardige parmezaan. Hierdoor krijg je niet alleen smaakvol, maar ook voedzaam eten dat gemaakt is met de beste kwaliteit biologische ingrediënten.

Niet alleen lekker, maar ook goed voor onze planeet

Wat Kiem echt bijzonder maakt, is hun focus op duurzaamheid. Alle catering is niet alleen biologisch en plantaardig, maar ook seizoensgebonden en lokaal geproduceerd. Afval wordt zoveel mogelijk voorkomen, en waar het toch ontstaat, wordt het slim hergebruikt. Zo werkt Kiem samen met reststromenverwerker de Clique, die oesterzwammen kweekt op hun koffiedik en handzeep maakt van sinaasappelschillen. Zelfs hun keuken is circulair, want deze is overgenomen van een collega in de branche. 

Voor iedereen wat wils

Kiem houdt rekening met iedereen. Of er nu allergieën of dieetwensen zijn, het keukenteam zorgt ervoor dat alle gasten zich welkom voelen. Elk gerecht wordt aantrekkelijk gepresenteerd en voorzien van korte uitleg op bordjes, zodat je gasten precies weten wat ze eten. Daarnaast deelt Kiem graag het verhaal achter hun gerechten, zodat je catering niet alleen lekker is, maar ook een inspirerende en bij-blijvende ervaring wordt.

Waarom Kiem Catering volgens ons een aanrader is

Het team van de Vegan Food Tour was altijd al fan van Gys, dus toen we hoorden dat Gys ging uitbreiden met een catering waren we meteen enthousiast. De connectie met Gys, een van onze tourpartners, zegt al veel: ze delen dezelfde passie voor duurzaamheid en smaak. Maar wat Kiem uniek maakt, is hoe origineel en kleurrijk alles is en hoe zij plantaardig eten toegankelijk en verrassend maken voor iedereen – ook voor mensen die normaal gesproken niet vegan eten. Een beetje wat wij ook doen met onze tours 😉

Wil je jouw collega’s, gasten of personeel trakteren op iets bijzonders? Met Kiem Catering zit je goed. Lees meer over hun service en menu op kiemcatering.nl