Van elke ticket die we verkopen, stoppen we 1 euro in een potje voor het organiseren van maatschappelijke tours. Dat zijn vegan food tours die we gratis aanbieden aan mensen die anders niet zo makkelijk een ticket boeken. Zo maken we samen sociale impact.

Voor iedereen

Als onderdeel van onze missie en visie, willen wij iedereen op een positieve manier kennis laten maken met veganisme. Met ‘iedereen’ bedoelen we echt iedereen! We realiseren ons dat een ticket van 60 euro voor veel mensen te duur is. Maar ook dat er mensen zijn die om andere redenen niet kunnen of willen aansluiten bij onze reguliere tours. Daarom sparen we van elk verkochte ticket 1 euro om maatschappelijke tours te organiseren. Speciaal voor al die mensen die we anders niet zouden bereiken.

Inclusief

Onze maatschappelijke tours zijn bedoeld voor mensen die anders niet gemakkelijk deelnemen aan onze food tours. Denk aan eenzame ouderen, blinden en slechtzienden, nieuwe Nederlanders, klanten van de voedselbank en nog veel meer. Met jouw ticket maak je het mogelijk om deze mensen ook zo’n geweldige middag te bezorgen. In samenwerking met onze partners zorgen we ervoor dat deze unieke tours inclusief zijn en dat alle locaties toegankelijk zijn voor iedereen.

Tip ons!

Denk je na het lezen van deze pagina: “ik weet wel een stichting of organisatie met mensen die zo’n tour kunnen gebruiken”? Te gek! We staan altijd open voor ideeën en tips. Dus klim in je digitale pen en neem contact met ons op via het contactformulier. Bellen mag natuurlijk ook! Dat kan naar gids Patrick op nummer 0644217999.

Ik wil helpen

Wil je helpen om nog meer mensen te bereiken met onze bijzondere tours en inspirerende verhaal? Dat kan! Particulieren en bedrijven kunnen helpen door een bedrag te doneren of een complete maatschappelijke tour te sponsoren. Heb je een ander idee over hoe je onze maatschappelijke tours nóg leuker kan maken? We horen graag van je. Mail of bel!