Wat is er leuker dan samen op stap gaan en nieuwe dingen beleven?  Tijdens onze Vegan Food Tours geniet je van heerlijk eten en ontdek je de leukste en lekkerste plekken van de stad! En je maakt iemand eigenlijk twee keer blij. De eerste keer als je het cadeau geeft, de tweede keer als je (samen) op stap gaat.

Hoe werkt het?

Tijdens de Vegan Food Tour ontstaat een verhaal dat je voor altijd met elkaar deelt. Spullen kopen is zoooo 2015. Ga samen op een duurzaam avontuur: koop een vegan cadeau! Je kunt zelf een bedrag kiezen of de waarde van de tour die jij cadeau wilt doen selecteren.

Zelf een bedrag kiezen
In de boekingsmodule op deze pagina kun je waar standaard €0,00 staat, zelf een bedrag kiezen. Simpelweg door het bedrag dat je cadeau wilt doen in te toetsen. Let op: kies je voor een bedrag dat lager is dan de ticketprijs van onze tours, dan moet de ontvanger nog bijbetalen.

Bedrag hetzelfde als ticketprijs
Je kunt ook een cadeaubon bestellen die dezelfde waarde heeft als één of meerdere tickets van één van onze tours. Wil je de Stadstour in Utrecht cadeau doen? Kies dan de stadstour en selecteer de ticketvarianten die je cadea wilt doen. Het bedrag wordt automatisch ingevuld.

Afrekenen
Klik nadat je gekozen hebt op Koop Nu, vul je gegevens in en doorloop het betaalproces. Heb je vragen of loop je tegen problemen aan? Mail ons dan op info@veganfoodtour.nl.

Nadat je de cadeaubon hebt besteld, ontvang je een email met een pdf waarin een code staat. Die code kan de ontvanger gebruiken bij het boeken van één van onze tours.

Vragen? Neem contact met ons op!