4 uur 14:00 € 65,00
6 x 2 x
Privégids EN, NL

Urban, rauw, vernieuwend en vooral heel erg smakelijk! Tijdens de vegan fietstour peddel je door de mooiste wijken van Utrecht. Je stopt op zeven bijzondere plekken, waar je verrassende vegan gerechten voorgeschoteld krijgt. Een feest voor al je zintuigen.

Wat kun je verwachten?

Maak je klaar voor de leukste food tour op twee wielen! Elke vrijdag en zaterdag laten we je kennismaken met het rauwe randje van Utrecht. Je fietst zo’n 15 tot 20 kilometer door de mooiste wijken van de Domstad en raakt geïnspireerd door verhalen over vernieuwing, ondernemerschap en durf. Krijg je honger van al dat bewegen? Mooi zo! Het eten staat voor je klaar. Wat dacht je van de beste saté van Midden-Nederland? Indiase gerechten met een lokaal tintje? Of vergeten groenten in een chique jasje? Naast je smaakpapillen, worden ook je andere zintuigen geprikkeld. Zo wijst je gids je op bijzondere gebouwen, passeer je gezellige buurten en zie je met eigen ogen hoe oud en vergeten plaatsmaakt voor nieuw en verfrissend. Na afloop van de tour ontvang je per mail een overzicht met alle locaties die je bezocht hebt en krijg je een digitaal inspiratiedocument met tips voor boeken, documentaires, influencers en nog veel meer inspiratie over veganisme.

  • Eten en drinken op 7 locaties
  • Leuke vegan gids uit Utrecht
  • Bijzondere verhalen over de ondernemers en de stad
  • We offer all of our tours in both Dutch and English
  • Van elke boeking gaat 1 euro naar onze maatschappelijke tours

FAQ

Nadat je boeking bevestigd en betaald is ontvang je van ons een bevestigingsmail met alle details voor de tour. Heb je de mail niet ontvangen? Of is die onverhoopt in je spam terechtgekomen? Stuur dan een mailtje naar info@veganfoodtourutrecht.nl. Dan zorgen we ervoor dat je de belangrijke informatie alsnog krijgt.

Vanaf begin april t/m eind september kun je de vegan fietstour elke vrijdag en zaterdag boeken. Van oktober t/m maart is er even geen fietstour vanwege het koude en regenachtige weer. Vanaf 8 personen kun je de tours van Vegan Food Tour Utrecht op elke dag van de week als privétour boeken. Interesse? Hier vind je meer informatie over groepsboekingen en teamuitjes.

Je hoeft niet sportief te zijn, maar je moet wel een basisconditie hebben. Op vrijdag is de fietstour ongeveer 20 kilometer. Op zaterdag fietsen we bijna 25 kilometer. We maken veel stops onderweg, zodat je even kunt bijkomen en natuurlijk om lekker te eten. Tegelijkertijd hebben we ‘maar’ vier uur de tijd. Dat betekent dat we een op een lekker tempo de tour fietsen.

Nee, dat hoeft niet. Als je een eigen fiets hebt in Utrecht, dan mag je ook daarop deelnemen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de staat van je fiets. We kunnen de tour niet wijzigen of annuleren, als je eigen fiets ermee ophoudt. Lees onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Trek je regenpak aan, want de tour gaat gewoon door! Alleen als het weer zo slecht is dat het niet leuk meer is om te fietsen, zullen we de tour in overleg annuleren. Als het niet veilig is (code rood!!) om de fietstour door te laten gaan, zullen we deze altijd annuleren. In beide gevallen krijg je gewoon je geld terug of mag je de tour verplaatsen naar een andere datum. Wil je zelf de tour annuleren vanwege het weer (of een andere reden)? In onze algemene voorwaarden vind je alle details over annuleren en no-shows.

Tijdens de fietsstour van Vegan Food Tour Utrecht krijgt je 7 hapjes, 2 (non-) alcoholische drankjes. De hoeveelheid eten staat gelijk aan een stevige lunch. De meeste deelnemers hoeven na de tour geen avondeten meer. Alle hapjes en gerechten die we proeven op de verschillende locaties zijn inbegrepen in de prijs.

Reviews

Ontdekkingstocht op de fiets

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
De urban fietstour in Utrecht is een geweldige manier om nieuwe plekjes aan de rand van het centrum te ontdekken. De nieuwste ondernemers die de lekkerste vegan gerechten bereiden! En ondertussen op de fiets ook nog leuke weetjes leren over de geschiedenis van Utrecht. Ik zou deze tour iedere Utrechter en toerist aanraden! Ik was echt even op vakantie in m’n eigen stad!
Marlies

Nieuwe pareltjes ontdekt

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Wij hebben de fietstour gedaan. Wij komen zelf uit Utrecht, maar het was steeds een verrassing waar we naartoe zouden gaan en hebben veel leuke nieuwe plekjes ontdekt. Onze gids Patrick heeft leuke dingen verteld over de stad. Aanrader!
Lisan

Ik vond het geweldig

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
De fietstour was het perfecte dagje uit, met heerlijk veganistisch eten met het prachtige Utrecht op de achtergrond. De gids had interessante verhalen te vertellen over de verschillende plaatsen die we bezochten en gooiden er ook een grapje in. Zou het zeker aanbevelen en kan niet wachten om binnenkort ook deel te nemen aan de wandeltocht!
Wideke